Ce trebuie sa stii despre presa termica perfecta?

arifusionfamiliy

Atunci cand cauti prese termice pentru ca ai nevoie in business-ul tau, e clar ca trebuie sa te asiguri ca faci alegerea cea mai buna, pentru ca serviciile de calitate pe care le oferi vorbesc pentru tine, fiind o carte de vizita care trebuie, desigur sa fie impecabila.

In acest sens, pentru a-ti atinge obiectivul, alege o presa termica vedeta a gamei STAHLS, care reuseste sa se remarce prin solutiile inovatoare pe care le ofera. Mai mult decat atat, este singura presa din industrie care detine presiune ajustabila automata. Vorbim despre presa termica Hotronix Air Fusion.

Ce o face atat de speciala? Ei bine, punctul ei forte e reprezentat de manevrabilitatea usoara, precisa, sigura si extrem de rapida. Presa se roteste automat in lateral, facilitand astfel incarcarea rapida, revenind la pozitia initiala printr-o simpla apasare a pedalei de picior, care e inteligent incorporata in stativul conceput reglabil. Tocmai aceste calitati o transforma in presa ideala pentru companiile cu un volum mare de munca, oferind un grad maxim de eficienta, ceea ce nu-i asa, ne dorim cu totii.

Cea mai avansata presa termica din lume e acum si mai avansata cu controller-ul Fusion IQ, devenind mai inteligenta. Controller-ul nou, cu un ecran mai mare si o rezolutie mai mare o fac mai usor de folosit, prin modificarea setarilor si salvarea formulelor si a combinatiilor efectuate.

Puterea aerului reduce gradul de oboseala al operatorului in cazul in care acesta se confrunta cu un volum mare de munca. Inovatia Air Fusion reduce timpul de productie.

Asta inseamna ca profiturile tale vor creste. In plus, atunci cand tii cont de standul reglabil, pentru un confort maxim si o eficienta optima, trebuie sa tii cont ca nu exista o alta presa termica pe care sa o folosesti intr-un mod mai eficient.
Tipariturile vor fi mai stralucitoare, mai luminoase si mai clare, oferindu-ti cele mai bune rezultate posibile. Procesul de pre-tratare creeaza umiditate extra, suplimentara, ceea ce poate duce la rugina sau la o interferenta cu senzorii. Asta nu se intampla cu Hotronix Air Fusion. Cadrul montat pe presa, din aluminiu, combate efectiv umezeala si previne astfel coroziunea. Presa va arata, dupa folosire, ca si cum e proaspat iesita de pe linia de asamblare, pregatita pentru anii ce vor urma.

Printre caracteristicile tehnice amintim:

  • Tehnologie exclusiva – ecran EZ touch
  • Manevrabilitate usoara, precisa, sigura si rapida
  • Rotire automata in lateral
  • Recomandata pentru companii cu volum mare de lucru
  • Platane inferioare interschimbabile
  • Suport cu inaltime ajustabila

Convinge-te si asigura prin echipamente performante de calitate succesul muncii tale, la PIN vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *