CeasMania – locul unde timpul nu se opreste niciodata!

ceas-barbatesc-guess-protocol-w0915g2

Cel mai popular magazin online de ceasuri originale, pune la dispozitia dumneavoastra peste 1000 de modele de ceasuri de mana, barbatesti, de dama dar si de copii. Pentru cei mai pretentiosi magazinul va vine in intampinare cu accesorii pentru ceasuri, cu bijuterii dar si cu reduceri intre 40-73%.

Ceasurile barbatesti– un “must” necesar– de la A la Guess

In mod normal, conceptul referitor la ceasuri barbatesti implica posibilitatea de a le schimba intre diferite ocazii, punand diferite curele la acelasi ceas. Fie ca ceasurile sunt cu curea de piele, metalica, colorate, subtiri sau fara un design special, ele sunt purtate din ce in ce mai des de barbati, reprezentand astfel un accesoriu de neinlocuit.

Pentru a se bucura de placerea purtarii unei asemenea mici comori, maestri ceasornicari au realizat modelele pana la cel  mai mic detaliu, pentru a maximiza confortul si placerea celui care il poarta!

ceas-barbatesc-wesse-wwg400502s

Ceasurile de dama – mici bijuterii ale personalitatii si sufletului

Inca de la inceput, cand ne gandeam la notiunea de ceasuri dama, ne gandeam la niste bijuterii care initial erau purtate numai de catre femei, iar barbatilor revenindu-le doar ceasurile de buzunar.

Aici gasiti o gama larga de ceasuri originale si sofisticate pentru femei de toate varstele si pentru toate categoriile. Avand posibiliatatea de a alege dintre o multitudine de branduri, fiind puse la dispozitia clientilor chiar si modalitatea de plata in rate (ceasul la care visam, trebuie neaparat sa ne apartina).

ceas-de-dama-wesse-wwl500007m

Cum si copiii sunt o parte importanta a vietii noastre, pentru ei avem modele de ceasuri de mana marca XONIX, in diferite culori si in diferite stiluri pentru a evidential mai bine tipul de personalitate al micutului dumneavoastra.

Ceas mania este distribuitor autorizat de ceasuri de mana de la cele mai cunoscute branduri, clientii beneficiind de extra garantie pentru ceasurile de mana, puncte de fidelitate ce pot fi transformate in vouchere, discounturi generoase dar si posibilitatea deschiderii coletului la primire si dreptul la retur in cele 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *