Cum i-am trimis flori la Bucuresti, desi sunt la Paris

buchet 2

A ramas plangand in aerogara si mi-a rupt sufletul. Asa face de cate ori ne despartim, chiar si pentru o zi. Se intristeaza ca o zi mohorata de toamna. Nu puteam sa ratez expozitia de pictura din capital Frantei, iar ea trebuia sa se duca la serviciu. Si cand ne-am ridicat cu avionul si am trecut usor peste orasul nostru iubit ii auzeaz suspinele si ma topeam de mila ei. Tot drumul mi se intiparise in minte ideea: “A ramas mica, frumoasa si vulnerabila plangand”.

Ma simteam vinovat. Eram in aer si imi venea sa-i spun pilotului sa opreasca, sa deschida usile, iar eu sa ma intorc. Mi-am adus aminte apoi asa, din senin cum o impacam cand lua cate o nota proasta. Era de-ajuns sa-i ofer un trandafir si floarea usca lacrimile ca razele puternice ale soarelui apa de pe vegetatia lasata de ploaia torentiala de vara.

“Nu trebuie sa planga mult, sa nu se imbolnaveasca”, mi-am spus cum am ajuns la hotel si am inceput sa caut livrare flori Bucuresti 

-Cum, domnule, sunteti la Paris si vreti sa trimiteti flori la Bucuresti in cateva ore? Noi nu acceptam nici plata cu cardul in euro, nici nu primim comenzi din afara tarii. Ne pare rau!

Am cautat, am cautat, am cautat si am gasit tarziu Flori Bucuresti. La intrebari frecvente mi-au spulberat toate temerile cu explicatiile lor:

-se pot comanda flori din intreaga lume si se poate achita cu cardul in orice moneda ar fi acesta

-florile ajung proaspete si vesele la destinatie fiindca temperatura din masina speciala este cea adecvata, in plus ele sunt tinute cu tijele in apa.

-iubita mea primea comanda intre 45 de minute si 100 de minute de la plasarea acesteia de catre mine. marele ei plecat dupa care plangea.
In privinta alegerii, trei aranjamente mi-au retinut atentia. Primul ca era mov, iar movul este culoarea noastra. Cand ne-am sarutat prima data purta o bentita mov, cand am cerut-o de sotie a venit cu o rochie mov, movul ne-a purtat noroc. Cosul cu flori costa 199 de lei si parca ar fi in degrade. Trandafirii, crinii si lisianthus au tonuri de violet-mov deschis-mov pal si alb.
Asa va trece prima zi fara mine. Va primi zambind florile, le va aseza in vaza si le va saruta pe rand si mai ales se va opri din plans. Al doilea buchet? Fi-va dorinte delicate. Avand ca dominante florile exotice, cromatica este fascinanta: rosu, roz, ciclam, alb si ivoire, componentele “Dorintelor delicate” fiind: mathiolla, miniroze, lisianthus si hypericum.
crini
Ce dorinte delicate legate de noi am? Ce isi poate dori orice barbat care iubeste de la sotia lui decat un copil? As fi in stare sa-i ofer in fiecare zi un buchet de flori sa-mi daruiasca un copil care sa umple casa cu bucuria si setea lui de viata.
Am lasat-o plangand si sper din tot sufletul sa i se insenineze inima si sa accepte despartirea noastra o saptamana, iar reintalnirea sa ne fie dulce ca mierea. Nu are cum sa primeasca o asemenea minunatie si sa nu zambeasca!

Ultimul buchet ii va fi livrat cu o zi inainte de intoarcerea mea si se va numi :”Intelegere deplina.” Costa 229 de lei si contine lisianthus, miniroze si cymbidium in nuantele banan, roz prafuit, bordo si galben.
Sunt fericit ca am gasit floraria care sa-mi fie mesager in Bucuresti de cate ori sunt plecat si ca aici gasesc cele mai fascinante buchete si aranjamente. Nu au egal in Romania prin arta lor, disponibilitate si raportul imbatabil calitate-pret. Toti barbatii care va lasati sotiile sau iubitele plangand in aeroport trebuie sa le impacati cu ajutorul acestor oameni inimosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *