SEAGATE EXOS ȘI SEAGATE NYTRO: FLOTA PENTRU DATASFERA BUSINESS

Datele sunt combustibilul ce alimentează creșterea existenței noastre digitale. Buna lor circulație a devenit critică pentru toate aspectele vieții umane în ultimii 30 de ani, iar cererea globală de stocare continuă să crească cu o rată exponențială. De la dispozitive personale inteligente la sisteme inteligente de mari dimensiuni, în fiecare moment se creează cantități mari de date, îmbogățind în mod fundamental lumea noastră. Aceasta este datasfera.

Seagate întâmpina această provocare cu noul pachet de soluţii denumit Enterprise Datasphere Fleet. Datasphere Fleet include familia Exos™, hard disk-urile cele mai rapide și cu cea mai mare capacitate de stocare de pe piaţă, și linia solid-state Nytro®, ce oferă viteză mare și fiabilitate pentru o gamă largă de nevoi de stocare în mediul business. La pachet cu tehnologia de protecţie Seagate Secure™, modelele selectate din cadrul Enterprise Datasphere Fleet de la Seagate respectă standarde stricte de securitate, păstrând în siguranță cele mai valoroase date ale omenirii.

Fiecare dispozitiv e construit cu scopul precis de a gestiona această dimensiune a datelor care, prin expansiunea şi mișcarea constantă în jurul nostru, ne amplifică viețile în moduri infinite. De la rețelele inteligente de energie până la cercetarea medicală avansată și multe altele, Seagate se mândrește cu înarmarea clienților și a partenerilor săi cu tehnologiile potrivite ce le permit să devină pionieri în propriile domenii, ajutând miliarde de oameni și companii să-și valorifice datele la întregul potențial în fiecare zi.

Seagate Exos

Hard disk-urile Seagate Exos Enterprise sunt construite cu scopul de a maximiza eficiența stocării pentru o multitudine de aplicații, volume de lucru și niveluri de stocare. Acestea oferă capacitatea scalabilă de care aveți nevoie pentru a valorifica puterea datasferei, oferind performanțe superioare și cea mai mare capacitate pentru centre de date business în forma cea mai eficientă energetic si economic de pe piață la ora actuală. Hard disk-urile Exos sunt construite pentru operații exigente 24/7, permițând arhitecților centrelor de date și profesioniștilor IT să beneficieze de performanțe de încredere, fiabilitate și securitate maximă la cel mai bun cost posibil (TCO – total cost of ownership).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seagate Exos X-Class este vârful de gamă care duce Exos la nivelul următor, sprijinindu-vă în călătoria prin datasferă cu cea mai recentă tehnologie inovatoare, inclusiv prin posibilitatea de a face unele dintre cele mai rapide transferuri de date posibile, protejând simultan datele sensibile și asigurând respectarea politicilor de securitate.

Seagate Nytro

SSD-urile Seagate Nytro sunt soluții de stocare de înaltă performanță, bazate pe memorii flash ultrarapide, cu latență redusă și consum redus de energie, care schimbă “arhitectura” în domeniul stocării de date. Prin furnizarea de viteze, densități și TCO îmbunătățite în centrele de date, Nytro abordează eficient şi în timp real nevoile actuale de stocare, permițând prin disponibilitatea instantanee a datelor o întelegere aprofundată a acestora. Portofoliul de produse Nytro oferă printre cele mai variate game de SSD-uri de top și soluții flash de pe piață, menite să satisfacă o gamă largă de nevoi de stocare din mediul business.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nevoia curentă de sporire a capacităţii de stocare şi a performanţei, combinată cu cerințle de spațiu, infrastructură și buget ale clienților conduc hyperscale, cloud, centrele de date și stocarea de date business către arhitecturi multi-nivel. Aflați mai multe despre Seagate Enterprise Datacenter Fleet – cel mai larg set de soluții care servesc acest viitor și cel mai sigur și mai puternic mod de a transcede datasfera și de a-i valorifica întregul potențial. De la performanța de încredere, la fiabilitatea solidă, la securitatea excelenta și la soluțiile ultra-performante de stocare, Enterprise Datasphere Fleet vă ajută să vă maximizați datele, cu încredere ca ele sunt disponibile și în siguranță întotdeauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *