Cum sa iti alegi cerceii cu pietre semipretioase in functie de forma fetei

metaphora-logo

Cerceii sunt cele mai bune accesorii pentru a-ti scoate in evidenta trasaturile, culoarea tenului si a ochilor. Dar pentru ca aceste accesorii sa te avantajeze, trebuie sa stii cum sa le alegi asa incat sa ti se potriveasca si din punct de vedere fizionomic, nu doar al stilului.

Gasesti o multime de cercei cu pietre semipretioase deosebiti, cu adevarat etnici, dar hai sa vedem cum alegi perechea perfecta pentru tine!

poze 12

Cerceii perfecti pentru forma ovala a fetei

Femeile cu fata ovala sunt avantajate de orice fel de coafura, pot purta palarii de orice forma si le sta bine cu orice tip de cercei. Totusi, cel mai bine se potrivesc cu o fata ovala cerceii de aceeasi forma sau rotunzi, si chiar cei in forma de lacrima.

Cerceii perfecti pentru fata rotunda

Femeile cu fata rotunda vor incerca intotdeauna sa o faca sa para mai lunga cu ajutorul coafurii sau al accesoriilor. Poti obtine un efect de alungire a fetei rotunde purtand o pereche de cercei lungi si subtiri, tip bara, sau cu colturi ascutite.

Cerceii perfecti pentru fata in forma de inima

Femeile a caror fata are forma de inima pot purta cercei candelabru, in forma de diamant, care vor contrasta cu liniile fetei, sau cercei lungi cu linii curbate care vor atrage atentia asupra ochilor si obrajilor.

Cerceii perfecti pentru o forma patrata a fetei

Femeile cu fata de forma patrata trebuie sa incerce sa echilibreze zona pometilor si linia mandibulei. Acest rezultat poate fi obtinut cu ajutorul unei perechi de cercei rotunzi, de tip hoops, singura conditiie fiind ca acestia sa fie subtiri.

Cerceii perfecti pentru forma alungita a fetei

Femeilor a caror fata este alungita le sunt recomandati cerceii scurti, care stau pe lobul urechii. Se pot alege perle elegante sau mici flori colorate, in functie de restul tinutei si accesoriilor. Daca vrei totusi sa porti cercei lungi, opteaza pentru o pereche cu forme curbate alungite.

Alege acum o pereche de cercei cu pietre semipretioase care se potrivesc formei fetei tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *