Imi place sa fac sport

Ma consider o persoana motivata si perseverenta. Imi place sa invat lucruri iar mai apoi sa pot spune ca ma si pricep la ele. Cu toatea astea uneori se intampla sa am si nevoie de ajutor. Asta pentru ca uneori lucrurile nu-s chiar asa simple cum par a fi pe YouTube sau mai stiu eu pe ce site-uri.

Cam asa a fost in cazul meu, atunci cand am incercat sa invat sa joc tenis de camp… Desi parea mai simplu decat ma asteptam, marturisesc sincer ca primele interactiuni pe teren nu au fost printre cele mai reusite, ba mai mult as puncta spunand ca au fost chiar dezastruoase. Asta din cauza faptului ca nici echipamentul si nici tehnica aparent inexistenta de joc pe care o aveam nu pareau sa ma ajute prea mult. Dar, asa cum scriam si in primele randuri de mai sus, ma consider o persoana motivata, fapt pentru care am incercat sa nu renunt la un sport pe care-l incepusem din ambitie si care avea sa devina unul din sporturile mele preferate pe care sa ajung sa le practic cu incredere si placere.

Astfel, fara sa stau prea mult pe ganduri, am decis sa-mi angajez un antrenor personal de tenis care sa ma invete cum stau in realitate lucrurile si care sa lucreze ceva mai mult asupra tehnicii mele inexistente. Persoana in cauza, stiind cu ce se mananca tenisul de camp, mi-a recomandat din prima cu prietenie ca ar fi bine ca pentru inceput sa renunt la echipamentul actual pe care-l luasem asa mai mult la intamplare. Astfel am ajuns sa interactionez cu magazinul online Premier Tennis Store – magazin tenis de camp de unde mi-am achizitionat un nou echipament. Inca de la primele atingeri mi-am dat seama de diferentele pe care le aveau cele noi fata de cele vechi. Rachete tenis rapide, usor de manuit si cu o precizie pe masura. Mi-am dat seama ca viitorul meu in ceea ce priveste tehnica si jocul se vor schimba pe masura.

Iar acest lucru s-a vazut, orele petrecute pe terenul de tenis de camp avand un efect surprinzator in progresul meu. Am fost mandru de schimbarea mea, in bine, concluzionand ca este bine sa faci sport si mai mult decat atat este bine sa ai incredere in profesionisti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *