Bavali Expert SRL oferă RCA ieftin, acum și online Citeste mai mult: Bavali Expert SRL oferă RCA ieftin, acum și online

Bavali Expert SRL, broker de asigurari auto cu o vastă experiență în domeniu, oferă RCA ieftin, acum și online! Verifica RCA, comandă o asigurare auto ieftină!

Bavali Expert SRL, broker de asigurari auto cu o vastă experiență în domeniu, oferă RCA ieftin, acum și online!!!

Valentin Bărbulescu, fondatorul companiilor de intermedieri asigurări auto Bavali Expert SRL (România) și Bavali Expert EOOD (Bulgaria), spune: „Dincolo de toate promisiunile mediului online, Bavali Expert este acel broker de asigurări auto care pune întotdeauna satisfacția clientului pe primul plan. Scopul nostru este acela de a contribui la protejarea și bunăstarea șoferilor din Romania. Incurajăm prudența și susținem siguranța, tocmai de aceea alături de Bavali Expert clienții și prietenii noștri au parte întotdeauna de un RCA ieftin și bun. În plus, oferim importantul constat amiabil GRATUIT. Cu noi totul decurge ușor, transparent, sigur și rapid! Nu facem rabat de la calitate, seriozitate sau promptitudine!”

Cu sediul în Drobeta Turnul Severin, Bavali Expert SRL intermediază asigurări auto online pentu toți șoferii din Romania. Ba chiar mai mult decât atât, din 2014 Bavali Expert oferă chiar și asigurări de Bulgaria, fără costuri ascunse, de la asiguratori autorizați din țara vecinilor, Bulgaria. Nu există clauze secrete, taxe sau comisioane suplimentare, brokerii de asigurări Bavali Expert sunt acei profesioniști cu care orice conducător auto și-ar dori să colaboreze. Serviciile de negociere și intermediere pentru achiziționarea celor mai bune polițe de asigurare RCA sunt GRATUITE!!! Ținând cont de profilul financiar, de istoricul șoferului și de modelul mașinii, Bavali Expert SRL recomandă cel puțin 9 asiguratori de la care șoferii auto pot achiziționa asigurări ieftine de Romania sau de Bulgaria.

Conducătorii auto care sunt în căutarea unui RCA ieftin pot comanda online o asigurare auto. Comanda se realizează rapid și în perfectă siguranță, iar polița de asigurare auto va fi livrată la client acasă, oriunde în România! Pentru a verifica RCA-ul, Bavali Expert pune la dispoziția internauților un calculator RCA cu ajutorul căruia putem compara în TIMP REAL tarifele asiguratorilor auto din Romania sau din Bulgaria!!! Calculatorul RCA este funcțional 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână! Talonul mașinii este indispensabil pentru a verifica RCA-ul! Informațiile însemnate în talon sunt importante! Conducătorul auto poate comanda de ACUM o asigurare auto online, ieftină și bună, care să îndeplinească întocmai nevoile șoferului! Plata se face ramburs sau online, iar livrarea este gratuită în 24 de ore!

Ba chiar mai mult decât atât, odată ce șoferii auto au intrat sub protecția companiei Bavali Expert SRL sau Bavali Expert EOOD, aceștia pot sta fără grija datei de expirare a poliței de asigurare. Conducătorii auto beneficează automat și gratuit de serviciul REMINDER. REMINDERUL te anunță cu 7 zile înainte de a expira RCA-ul. În plus, serviciul REMINDER poate fi folosit și pentru ITP sau rovinietă. Pentru a sta fără grija zilei de mâine, șoferii auto trebuie să îndeplinească câțiva pași simpli, pași pe care îi putem parcurge în maximum 3 minute.

Bavali Expert SRL oferă clienților săi cadouri GARANTATE sau prin tragere la sorți. Acestea sunt: servicii de service auto, plinuri cu benzină, excursii la munte sau la mare, asigurări auto gratuite și multe altele! Valentin Bărbulescu spune: „Noi funcționăm pe un principiu care s-ar putea descrie în patru propoziții simple, dar cuprinzătoare – Tu întrebi, noi te informăm! Tu soliciți, noi rezolvăm! Tu completezi, noi avem grijă de tine! Tu comanzi, noi te cadorisim! Așadar este de ajuns să intri în baza noastră de date, iar noi vom veghea asupra siguranței tale pe autostrăzile din România! Pentru mai multe informații vă invităm la sediul nostru din Drobeta-Turnu Severin sau ne puteți trimite întrebările dumneavoastră pe adresa de e-mail office@rcaobligatoriu.ro.”

Acesta este viitorul asigurărilor auto! Putem uita de lungile căutări, de cozile interminabile, de ghișeele prea încărcate ale asiguratorilor auto din România sau din Bulgaria, de acum polițele de asigurare se pot comanda online, fără griji și fără stres!

Citeste mai mult: Bavali Expert SRL oferă RCA ieftin, acum și online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *