Sărbătorim toată luna iubirii la malul mării….

An de an, surprinderea persoanei iubite devine o provocare. Haideți să fim inventivi, pentru că de cele mai multe ori, momente precum acestea se transformă în amintiri peste ani și în povești menite să stea la baza relațiilorspeciale.
Oferta Month of Love at Marina Regia Residence

Oferta Month of Love at Marina Regia Residence

O modalitate originală prin care vă puteți exprima dragostea unul față de celălalt este un mini sejur într-o locație de cinci stele, la malul mării.

Marea își are farmecul ei chiar și în sezonul rece, mai ales pentru îndrăgostiții ce vor să-și declare iubirea.

Un pachet de una, două sau trei nopți reprezintă soluția ideală prin care puteți abandona cotidianul și intra într-o ambianță romantică, sub răsfățul suprem oferit în cadrul Imperia Spa prin ritualuri speciale în doi, menite să depășească barierele dintre minte, corp și suflet.

Dacă sunteți pe fugă și vă doriți să profitați de un moment intens alături de persoana iubită alegerea este Pachetul Love Confession în care beneficiați, pe lângă cazarea într-o cameră Dubla Deluxe și de facilitățile piscinei interioare și un senzorial masaj în doi, la doar 306 lei / loc în cameră dublă / sejur.

Sweet Seduction este opțiunea perfectă pentru o escapadă romantică de două nopți care, pe lângă serviciile spa incluse, vă delectează cu o cină romantică în doi, într-un decor special- Restaurant Romeo & Juliet, o locație ce crează atmosfera de poveste a anilor trecuți.

Pasiunea fără limite continuă și în pachetele de trei nopți – Endless Passion – special gândite să vă ofere un sejur complet având ca scop relaxarea supremă și starea de bine!

Vă place să “degustați” noutățile? Vă puteți alege oricare dintre serviciile Imperia Spa în funcție de preferințe. Specialiștii noștri vă pot consilia în conceperea unui program complet și personalizat, adaptat nevoilor dumneavoastră.

Arena Regia Hotel & Spa 5* din cadrul Marina Regia Residence, Mamaia Nord poate fi gazda și complicele dumneavoastră în pregătirea unei surprize memorabile.

V-ați gândit la mai multe “ingrediente” romantice? Flori în cameră, un desert special sau mic dejun în cameră?

Puteți personaliza pachetul cum doriți!

În plus, puteți beneficia de aceste oferte toată luna Februarie!

News Alert!

Ai la alegere o varietate de Gift Vouchere cu mesaje originale, create special pentru a “ținti” inimile celor dragi în “Luna Îndrăgostiților”.

Pentru mai multe informații și rezervări luați legătura cu Departamentul de Vânzări și Rezervări la e-mail: reservations@marinaregia.com sau telefon 0241/607 920.

Despre Marina Regia Residence

Beneficiind de o poziție excepțională în nordul stațiunii Mamaia și de o întinsă plajă, resort-ul Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel și spa de 5*, un boutique hotel de 4*, vile de lux, restaurante elegante și un luxos cort ce poate fi închiriat pentru evenimente.

Citeste mai mult: Sărbătorim toată luna iubirii la malul mării….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *