Costume de barbati Ricardo Montesi – alegerea domnilor cu preferinte sofisticate! Citeste mai mult: Costume de barbati Ricardo Montesi – alegerea domnilor cu preferinte sofisticate!

Daca sunteti unul dintre domnii care obisnuieste sa se imbrace la patru ace in marea majoritate a timpului, inseamna ca sigur ati descoperit deja magazinul Ricardo Montesi, care va ofera cele mai calitative si elegante costume de barbati . Doar aici aveti increderea ca achizitionati un costum croit pe placul dumneavoastra, din cele mai alese materiale si cu foarte mult bun gust.
Costume de barbati Ricardo Montesi – alegerea domnilor cu preferinte sofisticate!
Asadar, ce fel de costume puteti gasiti la Ricardo Montesi? Nicio ocazie nu este prea speciala pentru colectiile disponibile in acest magazin. Puteti achizitiona costume pentru nunta si alte ceremonii speciale, costume business, costume casual si multe alte accesorii vestimentare. Produsele sunt diversificate, astfel ca oricine isi poate gasi modelul preferat in acest magazin. Preturile sunt de asemenea accesibile, asa ca nu va ramane decat sa descoperiti toate ofertele.

Costumul este esential intr-o societate in care exista multa rigoare fizica si vizuala, dar si formalism. De aceea, indiferent ca este vorba despre locul de munca sau un eveniment deosebit, costumul nu trebuie sa lipseasca din garderoba vreunui domn. Magazinul Ricardo Montesi stie toate aceste lucruri, motiv pentru care va intampina cu produse pline de stil si eleganta, create pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Costume de barbati – cum sa le porti corect?

Indiferent ca este vorba de oameni de afaceri, profesori, nuntasi, corporatisti sau simpli functionari publici, costumul este tinuta vestimentara la care apeleaza toti acestia. Insa, din nefericire, multi dintre ei nu stiu cum sa poarte corect costumul, motiv pentru care in continuare va prezentam cateva reguli de baza pentru o tinuta perfecta. Regula numarul unu este croiala, cea care face ca tinuta sa stea pe corp. Indiferent ce va spune vanzatoarea si prietena, nu cumparati un costum care este cu 2-3 numere mari mare.

Cel de-al doilea amanunt este gulerul sacoului si cel al camasii. Un costum de calitate nu se aseaza peste camasa ca sa-i acopere gulerul, iar colturile de la gulerul camasii trebuie sa stea sub reverul sacolui intotdeauna. Manecile acestor costume de barbati trebuie sa nu fie prea lungi, astfel ca putin din camasa trebuie sa fie vizibila.

In ceea ce priveste lungimea sacolui, acesta trebuie sa acopere fesele si sa fie cat mai confortabil, pentru a permite barbatilor sa se aplece si sa se miste in voie. Referitor la lungimea pantalonilor, opiniile sunt impartite, astfel ca depinde de fiecare domn in parte cum doreste sa arate acestia. Si nu uitati sa incheiati nasturii, in functie de numarul acestora, mai ales pana cand sa va asezati.

Costume de barbati Ricardo Montesi – o alegere inteligenta!

Aveti nevoie de costum pentru un eveniment deosebit din viata dumenavoastra? Magazinul Ricardo Montesi va asteapta cu o colectie completa de costume de barbati, ideale pentru orice fel de ocazie. Astfel, aici gasiti de la cele mai casual modele de sacouri pana la cele mai sofisticate si elegante costume, preturile fiind excelente. Pentru detalii, accesati www.ricardo-montesi.ro!

Citeste mai mult: Costume de barbati Ricardo Montesi – alegerea domnilor cu preferinte sofisticate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *