Alukönigstahl Romania: Cifra de afaceri in crestere pe fondul inmultirii cererii de solutii eficiente energetic si a expansiunii pe noi piete Citeste mai mult: Alukönigstahl Romania: Cifra de afaceri in crestere pe fondul inmultirii cererii de solutii eficiente energetic si a expansiunii pe noi piete

Compania Alukoenigstahl Romania raporteaza o crestere de peste 11 procente a cifrei de afaceri pentru primele 9 luni ale acestui an. Conform reprezentantilor companiei, cresterea se situeaza peste nivelul inregistrat de vanzarile pietei de sisteme arhitecturale de pereti cortina si tamplarie pe piata locala.
Investitie Alukoenigstahl Romania

Investitie Alukoenigstahl Romania
Preconizam ca cifra de afaceri pentru acest an va depasi 14 milioane de Euro. Pe segmentul de cladiri de birouri, sistemul cel mai cerut a fost – ca si in 2014, sistemul de fatade din elemente, cu soluti speciale adaptate pe obiectiv, folosite de exemplu la proiecte precum UBC Iasi, E.ON Tg. Mures sau cladirea Bucuresti One. A crescut in continuare cererea de sisteme de tamplarie cu o excelenta izolare termica.

Reprezentant Alukoenigstahl Romania

Compania Alukoenigstahl Romania raporteaza o crestere de peste 11 procente a cifrei de afaceri pentru primele 9 luni ale acestui an. Conform reprezentantilor companiei, cresterea se situeaza peste nivelul inregistrat de vanzarile pietei de sisteme arhitecturale de pereti cortina si tamplarie pe piata locala.

„Preconizam ca cifra de afaceri pentru acest an va depasi 14 milioane de Euro. Pe segmentul de cladiri de birouri, sistemul cel mai cerut a fost – ca si in 2014, sistemul de fatade din elemente, cu soluti speciale adaptate pe obiectiv, folosite de exemplu la proiecte precum UBC Iasi, E.ON Tg. Mures sau cladirea Bucuresti One. A crescut in continuare cererea de sisteme de tamplarie cu o excelenta izolare termica, atat pereti cortina FW50+.SI cat si ferestre, sistemele Schüco AWS 70.HI si AWS 75.SI fiind utilizate din ce in ce mai des,” a declarat un reprezentant al Alukoenigstahl Romania.

Aceaste rezultate vin pe fondul cresterii numarului de parteneri, dar si a intaririi pozitiei pe piata a unor parteneri cu traditie ai Alukoenigstahl Romania. Compania a continuat expansiunea in ceea ce priveste vanzarea de solutii si catre firmele mici, cu grupe de produse de interes pentru acestea.

„Anul acesta am venit in intampinarea partenerilor nostri cu servicii noi pentru definirea solutiilor si prezentarea ofertei, lucru care, mai ales pentru proiecte mari cu solutii speciale, a reprezentat un real suport in luarea unei decizii de catre investitor,” a adaugat reprezentantul Alukoenigstahl Romania.

De asemenea, compania a investit anul acesta in cresterea capacitatii depozitului din Bucuresti, marind astfel suprafata disponibila de la 2.500 mp la 3.200 mp, precum si in realizarea unui cort menit sa creasca suprafat de depozitare, sa fluidizeze munca din depozit si sa reduca timpul de livrare pentru clienti.

„Pentru imbunatatirea conditiilor de lucru a angajatilor si pentru o mai buna organizare si derulare a activitatii din depozit, spatiul de birouri si vestiarele au fost extinse, renovate si modernizate. Am facut investitii si pentru programul de gestiune, pentru prelucrarea mai rapida a comenzilor si pentru livrari cat mai prompte pentru clientii nostrii,” a spus reprezentantul Alukoenigstahl Romania.

***

Despre AAB Team Alliance SRL

Despre Alukönigstahl Romania

Compania Alukönigstahl a semnat contractul prin care reprezinta marca Schüco in SE Europei in 1958. In prezent, concernul austriac Alukönigstahl este prezent in 9 tari sud-est europene. Din 1995 s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o larga gama de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: alukonigstahl.ro

Citeste mai mult: Alukönigstahl Romania: Cifra de afaceri in crestere pe fondul inmultirii cererii de solutii eficiente energetic si a expansiunii pe noi piete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *