Laptisor de matca cu aroma de mango, pentru copii sanatosi si voiosi toata iarna Citeste mai mult: Laptisor de matca cu aroma de mango, pentru copii sanatosi si voiosi toata iarna

Stii cat de rau te simti tu atunci cand cel mic al tau e bolnavior. Ai da orice sa iei tu raceala si febra ca sa ii fie lui bine. Si mai stii si cat de dificil este sa il faci sa ia medicamente. Devine un chin pentru el, mai ales ca nu intotdeauna au si un gust bun. Ca sa eviti toate aceste necazuri imunizeaza-l!
Laptisor de Matca Apiland

Laptisor de Matca Apiland

Apiland a scos pe piata un produs fara pereche i-am putea spune: laptisorul de matca pur cu aroma de mango. Daca in mod obisnuit copiii nu agreeaza gustul acrisor al laptisorului de matca, de aceasta data il va lua cu placere. Laptisorul de matca pur cu aroma de mango are un gust dulce si placut, parfumat chiar, ceea ce il face simplu de administrat celor mici.
Beneficiile laptisorului de matca pur

Ca sa intelegi mai bine de ce este utila o cura cu laptisorul de matca pur pentru copilul tau iti vom spune cate ceva despre beneficiile pe care acest produs apicol le aduce organismului.

In primul rand, trebuie spus ca laptisorul de matca pur este substanta secretata de glandele hipofage ale albinelor tinere. Cu alte cuvinte este un produs 100% natural, fara niciun alt adaos, si este un supliment alimentar cu proprietati curative excelente.

Laptisorul de matca pur contine ACID 10 HDA, substanta activa cu efect antibacterian, antifungic si antiviral menita sa creasca rezistenta organismului in fata bolilor. In plus, continutul bogat de vitamine din complexul B sustine metabolismul. De aceea, este indicat ca de cel putin doua ori pe an sa ii administrezi copilului o cura cu laptisor de matca pur, o cura care se intinde de regula pe sase saptamani.

Laptisorul de matca pur este indicat pentru o mai buna capacitate de concentrare, de invatare, de memorare – atunci cand copilul tau are examene si este epuizat in urma studiului. Ajuta la un somn bun si echilibreaza starea psihica.

Pentru copiii mai mici, Apiland a scos pe piata Laptisorul de matca pur cu aroma de mango. Dincolo de gustul mult mai usor de tolerat, mango are un aport important de vitamine, fiind la randul lui o sursa de proteine si de carbohidrati. In plus, mangiferina, un compus continut de acest fruct, este considerata un bun antiinflamator.

Produsul este si foarte simplu de administrat, intrucat este prezentat sub forma unui spray pulverizator, cu pompita dozatoare. Poate fi amestecat si cu miere, in cazul in care copilul nu se obisnuieste usor cu acest gust.

Doza recomandata este de 1 gram pe zi, adica o apasare a pompitei dozatoare, care elibereaza 1 gram de produs. Laptisorul de matca pur cu aroma de mango se pastreaza la frigider, la temperaturi de 3-6 grade Celsius. Un recipient reprezinta doza pentru patru saptamani, insa curele recomandate sunt de 6-8 saptamani.

Despre Acasa Media

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati.

Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 22 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle

Citeste mai mult: Laptisor de matca cu aroma de mango, pentru copii sanatosi si voiosi toata iarna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *