Dansatori din toata lumea participa la Bucharest Dance Festival 2015, editia a II-a, intre 20-22 noiembrie 2015 Citeste mai mult: Dansatori din toata lumea participa la Bucharest Dance Festival 2015, editia a II-a, intre 20-22 noiembrie 2015

Vino sa sarbatorim impreuna frumusetea si diversitatea dansului, la Bucharest Dance Festival 2015! Te invitam sa iei parte la a doua editie a festivalului Bucharest Dance, eveniment dedicat dansului si tuturor celor care traiesc pentru el. Informatii despre eveniment aici.
Dansatori din toata lumea participa la Bucharest Dance Festival 2015, editia a II-a, intre 20-22 noiembrie 2015
Editia a II-a a evenimentului Bucharest Dance Festival 2015 va aduna pe scena Palatului National al Copiilor din Bucuresti echipe de dansatori din toata lumea. Pe langa echipele din Romania, in competitie s-au inscris dansatori din INDIA, SLOVACIA, CROATIA, ESTONIA, UK, AUSTRIA, GERMANIA, BULGARIA, REPUBLICA MOLDOVA, SERBIA, GIBRALTAR, SUEDIA, BELGIA, UNGARIA, USA, AFRICA DE SUD, REPUBLICA CEHA.

Fiind o competitie cu deschidere internationala, miza este mare! Castigatorii se vor putea califica si vor concura la DANCE WORLD CUP 2016 – CANADA, un eveniment de referinta in lumea dansului international.

Concurentii lupta pentru premii in bani si burse de studiu in Berlin si Italia

Pe langa sansa de a putea fi selectati pentru a participa la DANCE WORLD CUP 2016 – CANADA, concurentii se vor lupta si pentru a castiga premii in bani in valoare de peste 3000 de euro si burse de studiu in Berlin sau Italia.

Editia a II-a a Bucharest Dance Festival 2015 (20-22 noiembrie 2015) va cuprinde o serie de evenimente si surprize pentru toti participantii. Cei mai buni competitori (15 coregrafii) vor fi selectati pentru a participa la Gala Show, eveniment ce va avea loc in cadrul festivalului, pe 22 noiembrie. Coregrafiile din Gala vor fi selectate de juriu pe parcursul celor 3 zile de concurs, din toate genurile de dans prezentate. Castigatorii Gala Show vor primi premii in bani, in valoare de 1000 euro.

Delia va sustine un concert in cadrul festivalului

Delia va avea un moment special in cadrul Bucharest Dance Festival 2015. Cantareata va sustine un concert in cadrul Gala Show, unde isi va prezenta propriile coregrafii.

Intrarea in sala de spectacol in cadrul Gala Show se va face pe baza biletului de intrare ce se va putea procura de la caseria evenimentului, din incinta Palatului sau in avans, de la organizatori, prin comanda prin email, locurile fiind limitate (sunt disponibile doar 700 locuri).

Festivalul va fi arbitrat de un juriu international

Unul dintre reprezentantii juriului la Bucharest Dance Festival este Paolo Londi, din Italia. Coregraf, director artistic de festivaluri si evenimente, Paolo Londi este directorul Festivalului de dans Pescara.

Dansator, muzician, compozitor, coregraf, Seniour Scout la renumita trupa canadiana Cirque de Soleil – Rick Tjia va face si el parte din juriul Bucharest Dance Festival, editia a II-a!

Un alt reprezentant al juriului este An Boekman, directorul general al Marameo – institutie de importanta vitala pentru scena de dans din Berlin, cunoscuta pentru abordarile sale inovatoare, ce atrage cursanti din intreaga lume.

Din lumea hip- hopului, Claudio Campanelli, Denis di Pasqua – Italia, Enrythm Enrico – Slovacia si Fabbreezy Labrana – Franta, fosti elevi ai celor mai bune scoli de dans din lume si in prezent coregrafi care lucreaza cu artisti importanti de pe scena Hip-Hop – sunt numele care vor juriza Bucharest Dance Festival.

Gregor Hatala – nimeni altul decat presedintele Consiliului de Dans Austriac, care se ocupa de unul dintre cele mai de succes festivaluri de balet din lume– Zilele Baletului in Viena, va juriza si el la Bucharest Dance Festival.

3 zile de dans continuu pe scena Palatului National al Copiilor

Datorita numarului mare de inscrisi in competitie, editia a II-a a Bucharest Dance Festival 2015 va dura 3 zile, intre 20-22 noiembrie. Programul complet al festivalului il gasiti aici: http://bucharestdancefestival.com/program-de-desfasurare-bucharest-dance-festival-2015/.

Organizatorul competitiei – FUNDATIA DE JAZZ BALET ARS NOVA, in parteneriat cu Dance Planet, Scoala de Fitness Ars Nova, New Fit Way, Aqquatix, EAA Romania si Ink9 Creative Agency, promit un show exceptional. “Dansatorii care reprezinta tara noastra la concursurile de dans internationale sunt tot mai numerosi in ultimii ani. Ne bucura nespus faptul ca ei au ajuns sa fie concurenti de temut pentru ceilalti participanti. Am observat evolutia dansatorilor din tara noastra an dupa an si putem spune ca este impresionanta, dansatorii nostri obtinand rezultate tot mai bune la concursurile internationale”, a declarat Teodora Lazuran, unul dintre organizatori.

Despre Bucharest Dance Festival

Bucharest Dance Festival este un eveniment de top din seria competitiilor de dans organizate in Romania. Organizat pentru prima data anul trecut, festivalul a fost unul de amploare, reprezentanti a peste 60 de scoli de dans din toata tara intrand in competitie. La Bucharest Dance Festival se pot inscrie toti iubitorii de dans, indiferent de varsta si de stilul de dans pe care il practica.

Citeste mai mult: Dansatori din toata lumea participa la Bucharest Dance Festival 2015, editia a II-a, intre 20-22 noiembrie 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *