Canari cu cântec de privighetoare și păsări indigene – competiții naționale și internaționale Citeste mai mult: Canari cu cântec de privighetoare și păsări indigene – competiții naționale și internaționale

Reprezintă mai degrabă o pasiune decât un sport, însă iubitorii de canari și păsări indigene și-au organizat concursurile pe principii solide: au punctaj, premii și chiar arbitri ! Anul acesta, o serie de 4 competiții va avea loc în România unde vor fi expuse, evaluate și premiate cele mai reușite exemplare de canari de cântec Slavujar (cu cântec de privighetoare) și păsări indigene, atât din crescătoriile din România, cât și din Albania, Macedonia și Serbia .
Concursuri de Canari de Cantec Slavujar si Pasari indigene
Concursuri de Canari de Cantec Slavujar si Pasari indigene
O serie de 4 competiții va avea loc anul acesta în România unde vor fi expuse, evaluate și premiate cele mai reușite exemplare de canari de cântec Slavujar (cu cântec de privighetoare) și păsări indigene, atât din crescătoriile din România, cât și din Albania, Macedonia și Serbia
CLUBUL CRESCĂTORILOR DE CANARI DE CÂNTEC SLAVUJAR DIN ROMÂNIA

Clubul Român de canari de cântec Slavujar a organizat Sâmbătă 10 Octombrie 2015 ediția a VI-a a Concursului Național al canarilor de cântec Slavujar.

Competitța a inclus 3 secțiuni –tineret simplu, tineret colecții și seniori- fiecare cu câte 3 premii plus un premiu pentru cel mai bun canar al concursului. Dintr-un total de 50 de păsări participante, comisia de arbitri formată din domnii Branislav Karajovic, Bujor Vasile și Florea Neacșu a desemnat câștigători 9 canari aparținând echipei Team Slavujar Romania, propiretar dl Sorin Florea.

Premiul pentru cel mai bun canar al concursului, cu titlul de Maestro – a fost câștigat de canarul nr. 135 SF 2013, din echipa Team Slavujar România.

Ediția a VII-a a Concursului Național al canarilor de cântec Slavujar va avea loc sâmbătă 24 Octombrie 2015 începând cu ora 10:00.

Clubul Român de Fringillidae și Clubul Român de canari de cântec Slavujar organizează în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie 2015 ediția a IV-a a Expoziției Naționale de păsări indigene (sticleți, scatii, mugurari, florinți, pietrușei, negrito, hibrizi din aceste specii și canari). Cele peste 100 de exemplare participante vor fi arbitrate de dottore Sebastiano Paterno, arbitru COM (Confederația Ornitologică Mondială).

Seria de competiții se va încheia cu ediția a V-a a Concursului Internațional Grand Balkan Cup, ce va avea loc în zilele de 6, 7 și 8 noiembrie 2015 la București. La concurs vor participa canari de cântec Slavujar din România, Macedonia, Albania și Serbia.

Toate competițiile vor avea loc în spatiul special amenajat în incinta Merkur Sală Jocuri 1 Mai din Bucuresti, Bd. Ion Mihalache nr 62.

Citeste mai mult: Canari cu cântec de privighetoare și păsări indigene – competiții naționale și internaționale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *