S-a încheiat campania de promovare a proiectului „ADMIS pe piața muncii!“ – Programul care spune DA integrării profesionale a rromilor! Citeste mai mult: S-a încheiat campania de promovare a proiectului „ADMIS pe piața muncii!“ – Programul care spune DA integrării profesionale a rromilor!

În perioada 15 august – 15 septembrie 2015 s-a desfăşurat campania de promovare în mediul online a filmului documentar realizat în cadrul proiectului „ADMIS pe piața muncii!“, implementat de Asociația pentru Formare în Domeniul Securității Private (AFDSP) în parteneriat cu Fundaţia pentru Învăţământ (FPI) și Centrul de Consultanță și Studii Europene (CCSE), în vederea informării publicului țintă cu privire la beneficiile oferite în cadrul proiectului „ADMIS pe piața muncii!“.
Admis pe piata muncii

Admis pe piata muncii
Împreună, prin MUNCĂ, putem dărâma bariere!

Spune DA integrării RROMILOR pe piaţa muncii!

Filmul documentar conține interviuri cu 6 beneficiari de succes ai proiectului, membrii echipei de management si de implementare ai proiectului, dar și cu nume de referință din diverse domenii de specialitate: Gheorghe Sarău (lingvist), Viorel Achim (istoric), Vintilă Mihăilescu (sociolog), Ciprian Necula (fost ONG-ist, actualmente secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene), Doinița Oancea (actriță) și Connect-R (artist).

Promovarea filmului documentar a avut loc prin intermediul unei campanii de bannere online pe website-uri românești – 5 platforme cu acoperire națională, ocupând poziții de top în clasamentul SATI și 7 website-uri locale – vizând atât informarea publicului larg, cât și a potențialilor beneficiari ai proiectului. Conform raportării oferite de SATI, în perioada vizată, 15 august – 15 septembrie 2015, website-urile monitorizate incluse în campania de promovare au totalizat aproximativ 20 de milioane afișări.

Ca atare, prin intermediul acestei campanii, informarea potențialilor beneficiari ai proiectului, precum și a publicului larg, a fost realizată cu succes, datorită diseminării informațiilor atât la nivel local, cât și național, iar impactul difuzării bannerelor online se poate cuantifica prin creșterea gradului de conștientizare și informare a cetățenilor cu privire la proiectul “ADMIS pe piața muncii – Construirea unui model complex de integrare profesională a persoanelor de etnie romă din regiunile BI, NV, SE si SM, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii”.

Informații detaliate privind rezultatele proiectului „ADMIS pe piața muncii – Construirea unui model complex de integrare profesională a persoanelor de etnie rromă din regiunile BI, NV, SE si SM, în vederea îmbunătățirii accesului acestora pe piața muncii“ se regăsesc pe website-ul proiectului: www.rrom-admis.ro. De asemenea, filmul documentar realizat în cadrul proiectului poate fi vizionat on-line atât pe website-ul proiectului – http://www.rrom-admis.ro/index.php?Page=3&Sublink=4, cât și pe canalele de social media create special în acest sens:

https://www.facebook.com/spunedaintegrariirromilorpepiatamuncii

Despre BLUE FILM PRODUCTION

Blue Film Production a fost înființată în 2009, de către Anca Mureșan, un realizator și producător film / tv din Constanța. Fiind un mic studio de producție film / video / tv, producțiile sunt înregistrate de obicei pe teren (la sediul partenerilor noștri) sau în studio. Blue Film a creat și dezvoltat conceptul de “smart-cross-media”, prin servicii de promovare – informare și publicitate, adaptate nevoilor clienților, în funcție de profilul acestora, de bugetul disponibil, dar și de specificul canalului de comunicare ales – print/presă scrisă, audio/radio, video/tv, online, outdoor sau multimedia. Prin “smart-cross-media”, se păstrează conceptul de identitate vizuală, indiferent de canalele de comunicare alese, pentru a avea costuri mai mici.

Citeste mai mult: S-a încheiat campania de promovare a proiectului „ADMIS pe piața muncii!“ – Programul care spune DA integrării profesionale a rromilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *